Nieuwe bestelling uit Nepal

Zo'n 2 maanden geleden hebben hebben we een nieuwe bestelling gedaan van een paar duizend plaids en shawls bij Happy Women Handicraft en die is gearriveerd.

Beste mensen,

Plaids & Sjaals. Zo’n 2 maanden geleden hebben we een nieuwe bestelling gedaan van een paar duizend plaids en shawls bij Happy Women Handicraft en die zijn vorige week binnengekomen. Het is weer een feest om al die dozen uit te pakken met die mooie plaids en sjaals. Al die kleuren maakt je vrolijk. We zijn nu bezig om alles uit te pakken, te sorteren en in de webshop te zetten. Het schiet al mooi op.

Wij doen direct zaken met de weverij Happy Women Handicraft. Hier werken vrouwen met “een afstand tot de arbeidsmarkt”. Veelal zijn ze gehandicapt en weduwe. Wij ondersteunen ze door de handel. Immers dan houden mensen hun eigenwaarde en een gift is maar een gift en vind ik te eenzijdig. We zijn blij te kunnen bijdragen aan het welzijn van deze vrouwen en hun gezinnen.

U kunt de webshop bezoeken en kijken welke kleur het beste bij u past. Er zit altijd wel eentje bij. En met uw aankoop van een plaid of sjaal,  draagt u ook een klein steentje bij aan de ondersteuning van de vrouwen die werken bij Happy Women Handicraft.

Alvast bedankt.

Met hartelijke groeten,

Peter

Eigenaar Plaids & Shawls. 

==========================================================================================

EERLIJKE PRIJZEN

Het unieke van dit idee is dat er geen sprake is van enige tussenhandel. Vimsen koopt in en ik verkoop. Of ik koop direct van Happy Women Handicraft en zij verkopen direct aan mij. Eenvoudiger kan het niet en hierdoor kunnen we ook gunstige prijzen voor onze producten hanteren. Bovendien krijgt Vimsen en de weverijtjes waarvan hij ze koopt een eerlijke prijs. Door dit directe contact en het korte handelskanaal krijgen de producenten, de vrouwen achter de weefgetouwen, een salaris die ze toekomt.

BETROUWBARE WEBSHOP

Plaids en Sjaals heeft veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en daarom hanteren we de algemene voorwaarden van de Thuiswinkel Organisatie. Onze webshop is degelijk en professioneel beveiligd. Uw privacy is gewaarborgd en we voldoen aan de privacy wetgeving zoals beschreven in