Warm idee voor een kerstpakket!

Plaids & Shawls Kerstpakket

Plaids en Sjaals kerstpakket. Bent u dit jaar verantwoordelijk voor de relatie- en personeelsgeschenken voor kerst? Of wilt u iets speciaals cadeau geven aan uw vrienden of familie? Dan hebben wij een warme en zachte oplossing!

Geef uw relaties, vrienden, familie, (en/of personeel) een waardebon van Plaids & Shawls t.w.v. €25. Met deze waardebon kunnen zij een bestelling plaatsen in onze webshop Plaids en Sjaals. Er is keuze uit een ruim assortiment met diverse kleuren.
Mmm. Niets is lekkerder dan een warme shawl of woondeken om heerlijk onder te kruipen tijdens de koude winterdagen.

De wollen Plaids & Shawls worden gemaakt van de vacht van de Yak (soort koe) uit Nepal en wol uit zijde uit Ethiopië. Deze wol is heel licht van gewicht, isoleert, voelt heel zacht aan en draagt heel aangenaam. De wol wordt op een duurzame manier geproduceerd. Doordat de wol zo fijn is, jeukt of kriebelt het niet. Kortom prachtig materiaal om te dragen of om uw interieur kleur te geven.
We kopen in van weverijen uit Nepal en Ethiopië waar vrouwen werken die onderaan de maatschappelijke ladder staan. Eerlijke handel is volgens ons de beste manier om lokaal een klein verschil te maken in een arm land.

Wilt u graag waardebonnen bestellen bij ons? Dat kan!
U kunt een mail sturen naar info@plaidsenshawls.nl met daarin de aangegeven hoeveelheid waardebonnen die u wilt bestellen. Bij een bestelling van meer dan 20 stuks, krijgt u €5 per waardebon korting. Graag voor 30 november 2019 uw bestelling doorgeven. 

 

Volg ons ook op Facebook!