Haal kerst in huis met een zachte plaid of shawl

Haal de kerst in huis

Op zoek naar leuke kerstsferen en ideeën voor in huis? Iedereen kijkt er uiteraard weer naar uit, kerst! Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien? De straten worden langzamerhand weer verlicht het wordt snel donker en het is weer tijd om de shawl weer uit de kast te trekken. Hierom geven wij je graag weer de leukste, lekkerste en zachtste shawls om heerlijk warm de winter door te komen. Haal de kerst in huis met een prachtige plaid of shawl.

Met kerst heerlijk knus op de bank. Gezellig met de familie onder een lekkere plaid de kerst hits weer draaien. Allemaal nieuwsgierig naar welk cadeau hij of zij krijgt. vervolgens de cadeaus uitpakken en wie wilt er nou geen heerlijke plaid of shawl vanuit Nepal, zachter en mooier zijn ze nergens.
Wil jij dus de winter goed doorkomen? Wij van PlaidsenShawls helpen je daar graag bij door weer een mooie voorraad aan prachtige plaid en shawls aan te bieden voor de komende winter. Uiteraard verzenden wij deze voor u naar uw woonadres zo hoeft u deze koude tijden niet naar buiten zonder shawl. Daarnaast kunt u uw shawls, woondekens en plaids ook ophalen bij  Hotel de Vischpoorte in Deventer. Hier kunnen wij u persoonlijk helpen de juiste keuze te maken.

Ook zijn de plaids uitermate geschikt voor op de bank, heerlijk in bed en honden vinden deze wol ook heerlijk om in te liggen. Zo ziet u maar, zowel hond als mens is dol op deze wol. Graag zien wij uw bestelling voorbij komen of ontvangen wij u bij de Winkel. Haal de kerst in huis met een prachtige plaid of shawl.

Heeft u nog vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken op 0570 642 144 of een email sturen naar: info@plaidsenshawls.nl dan beantwoorden wij uw vragen graag.