Een dekentje in de zomer

Ook in de zomer zijn onze woondekens populair. De fijne yakwol reguleert de temperatuur en voelt heerlijk warm en zacht aan.

Ook in de zomer zijn onze woondekens populair.

Wollen plaids en woondekens zijn populair omdat zij de temperatuur goed kunnen vasthouden. Zeker een deken van yakwol uit Nepal geeft een fijn warm gevoel. De wol is afkomstig van de ondervacht van de Yak uit Nepal. De Yak leeft in de Himalaya op ca 3.000 meter hoogte met veel temperatuur schommelingen. De fijne wol van de ondervacht reguleert de temperatuur.  Het is dus hele fijne wol die heel goed isoleert en ademt tegelijk.

De randen van de woondekens zijn met kleine kwastjes afgewerkt en dat geeft hem een gezellig en vrolijk aanzien. De woondeken is na het weven gekamd waardoor hij nog zachter aanvoelt. De afmeting is 120 x 240 cm en hij is dus lekker groot om onder te liggen of voor op de bank of bed. De woondeken bestaat voor 70% uit yakwol en de rest is katoen en acryl. Deze combinatie maakt de woondeken heel sterk en kleurecht. Hij is heerlijk warm en zacht.

Uit voorraad leverbaar en na bestelling hebt u de woondeken binnen 3 werkdagen in huis. We leveren de woondeken aan in een doos die door de pakketdienst aan uw voordeur bezorgd wordt.
Als u deze wol voelt, wilt u niets anders.

Wij wensen u veel plezier en warmte met de woondekens uit onze online webshop.

Webshop

Peter van den Hengel

Eigenaar Plaids en Sjaals