Over ons

Over ons

HANDEL MET NEPAL
Handel met Nepal. In 2011 sprak ik een vriend en hij vertelde me dat zijn vaste gids in Nepal een bijbaantje heeft. Dit bijbaantje is nodig omdat hij van het gidsen alleen niet kan rondkomen. Hij maakt deel uit van de laagste kaste en dan is het moeilijk rondkomen. Dit bijbaantje bestaat uit het verkopen van wollen plaids en shawls aan toeristen. De toeristen vinden ze prachtig.

En nu had de gids, hij heet Vimsen, het idee gevat om de plaids en shawls te gaan exporteren. Immers de toeristen vinden ze schitterend. En om al die mensen die niet naar Nepal gaan, toch de mogelijkheid te geven kennis te maken met dit prachtige product uit Nepal, wilde Vimsen ze graag aanbieden aan de Nederlandse klanten dus aan u.

Handel met Nepal. Toen ik eenmaal een plaid en shawl gezien en gevoeld had, was ik verkocht en heb hem gevraagd een doos vol met plaids en shawls te versturen. En zo is de handel met Vimsen uit Nepal begonnen.

HANDEL MET NEPAL
WINKELLOKATIE PLAIDS EN SHAWLS IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEVENTER
We bieden de plaids en shawls via deze webshop aan en ons bezoekadres en winkel is aan de Nieuwe Markt 40 te Deventer. We gebruiken een opslagruimte van Hotel de Vischpoorte en de winkel en etalage bevindt zich bij de receptie van het hotel. U bent van harte welkom.

EIGENSCHAPPEN YAKWOL UIT NEPAL
We leveren wollen plaids en shawls gemaakt van de vacht van de Yak uit Nepal. Deze wol is heel licht van gewicht, isolerend, voelt heel zacht aan en draagt heel aangenaam. De wol wordt op een duurzame manier geproduceerd. Doordat de wol zo fijn is, jeukt of kriebelt het veel minder dan bijvoorbeeld schapenwol. Kortom prachtig materiaal om te dragen of om uw interieur kleur te geven.

HANDEL MET NEPAL
EERLIJKE PRIJZEN
Het unieke van dit idee is dat er geen sprake is van enige tussenhandel. Vimsen koopt in en ik verkoop. Eenvoudiger kan het niet en hierdoor kunnen we ook gunstige prijzen voor onze producten hanteren. Bovendien krijgt Vimsen en de weverijtjes waarvan hij ze koopt een eerlijke prijs. Door dit directe kontakt en het korte handelskanaal krijgen de producenten, de vrouwen achter de weefgetouwen, een prijs die ze toekomt.

BETROUWBARE WEBSHOP
Plaids en Shawls heeft veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en daarom hanteren we de algemene voorwaarden van de Thuiswinkel Organisatie. Onze webshop is degelijk en professioneel beveiligd. Uw privacy is gewaarborgd en we voldoen aan de privacy wetgeving zoals beschreven in de AVG.

Peter van den Hengel – eigenaar Plaids en Shawls

Webshop

Facebook

DSC01176